Balkan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB
(éjaan, replaced: ) → ) (2), ( → ( (2), : → : (2), biasanipun → limrahipun, - → - (18), - → - (18))
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
* [[Makedonia]]
* [[Serbia]]
* [[Turki]], nanging namung [[Turki pérangan Éropah]] (kanthi tradisionaltradhisional dipunwastani [[Rumelia]] utawi [[Thrace]] wétan)
Sawetawis nagari ingkang kala-kala ugi dipunlebetaken tlatah Balkan:
* [[Moldavia|Moldova]]
5.601

besutan