Aaron Kwok: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: Sak liyané → Saliyané)
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
}}
 
'''Aaron Kwok Fu-Shing''' ([[Hanzi tradisionaltradhisional]]: 郭富城; Kantonis: Gwok3 Fu3 Sing4, Pinyin: Guō Fùchéng; {{lahirmati||26|10|1965}}) ya iku [[penyanyi]] lan [[aktor]] filem saka [[Hong Kong]]. Aaron Kwok déning médhia dikategorikaké bebarengn karo [[Jacky Cheung]], [[Andy Lau]] lan [[Leon Lai]] dadi "''4 Raja Langit Hong Kong''".<ref name="Aaron Kwok 1">[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok Biografi Aaron Kwok] dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
Asalé bapaké ngarepaké supaya Aaron bisa nyambut gawé ing parusahan perhiasan
kulawargané kang dijenengi King Fook Gold & Jewellery Co. Ltd.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
5.601

besutan