Putih: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Mumpangat: ganti isi, replaced: sakdina → sadina
(→‎top: éjaan, replaced: , → ,)
(→‎Mumpangat: ganti isi, replaced: sakdina → sadina)
 
== Mumpangat ==
Putih ing sajeroning panguripan masarakat sakdinasadina-dina dimumpatngatake kanggo dasaran warna [[kertas]].Karana iku warna putih lumrahé kanggo nentukake lembaran kang ora kena warna liya utawa warna mangsi<ref name="internet2"/>.
Sajeroning kaciptané karya seni rupa, [[seniman]] uga ncampur warna putih karo warna liyané kanggo ngasilaké warna kang lueih enom saka warna utama/pokok contoné biru enom, kuning enom, lan sapanunggalanipun. Werna putih uga duwé pralambang suci lan resik <ref name="internet2">[http://désaingratis.com/info/filosofi-warna/] diunduh ing tanggal 28-03-2011.</ref><ref name="internet1">[http://pinginpintar.com/Arti Warna Putih.diunduh 28-03-2011]</ref>
 
352.737

besutan