Tamo daleko: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB
(→‎Versi 1: éjaan, replaced: uripe → uripé (2))
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
'''Tamo daleko''' ([[Sirilik]] [[Serbia]]: Тамо далеко; [[Basa Inggris]]: ''Far Away'') iku lagu tradisionaltradhisional [[Serbia]] saka jaman [[Perang Donya I]]. Lagu iki dianggep "lagu kabangsan" déning para serdhadhu [[Serbia]] sing lunga mangkat [[perang]]. Lagu iki ditembangaké déning serdhadhu ing pulo [[Corfu]], wektu pamunduran tentara Serbia liwat [[Albania]] lor, sawisé Serbia dikalahaké déning kakuwatan pusat ''Central Powers''. Serdhadhu iki nembangaké désané, gréja panggonan dhèwèké palakrama, lan pamunduran sing nyebabaké kanca-kancané padha mati amarga kadhemen, kaluwèn lan penyakit, uga anané serangan-serangan bandhit.
<!--
The sea around Corfu and the nearby small island Vido is known to this day as the "Blue Tomb" because of several thousand soldiers, that died there of the consequences of the withdrawal, were buried in the sea since there was not enough space to bury all of them on land.
5.602

besutan