Segovia: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kuno → kuna
(→‎top: éjaan)
(→‎top: ganti isi, replaced: kuno → kuna)
'''Segovia''' iku sawijining [[kutha]] ing [[Spanyol]]. Dunungé ing pérangan tengah, ya iku ing wewengkon otonomi [[Castile Leon]], [[Spanyol]]. Ing taun [[2003]], kutha iki sing ndunungi 54.945 jiwa sajeroning wewengkon kang jembaré 163,6 km². Kutha iki ndarbèni angka kapadhetan sing ndunungi 340,1 jiwa/km². Kutha iki dumunung ing pérangan lor kutha [[Madrid]].
 
Jeneng Segovia dijupuk saka jeneng '''Šiqūbiyyah''' ([[Basa Arab|Arab]]: شقوبية). Sawetara wangunan kunokuna ing Segovia dikukuhaké minangka [[Situs Warisan Donya UNESCO]] ing taun [[1985]].
 
== Pranala njaba ==
348.872

besutan