Snow White and the Seven Dwarfs (filem 1937): Béda antara owahan

→‎top: ganti isi, replaced: kuno → kuna
c
(→‎top: ganti isi, replaced: kuno → kuna)
| gross = $66,596,803
}}
'''''Snow White and the Seven Dwarfs''''' ("Putri Salju lan Pitung Kurcaci") inggih punika salah satunggaling [[filem]] [[animasi]] ingkang dipunasilaken déning [[Walt Disney]] lan dipuntayangaken wonten ing [[biyoskup]] déning [[RKO Radio Pictures]] wonten ing tanggal [[4 Pebruari]] [[1937]] wonten ing Bioskop Carthay Circle ing [[Amérika Sarékat]]. Film lan wii-wijinan ingkang dipunasilaken ing jaman kunokuna déning [[Brothers Grimm]], [[Snow White]].{{sfn|Barrier|1999|p=229}}
 
== Sajarah ==
348.872

besutan