Balkan: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎\bUgi pirsani\b: ganti isi, replaced: Ugi Pirsani → \bUgi pirsani\b
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
(→‎\bUgi pirsani\b: ganti isi, replaced: Ugi Pirsani → \bUgi pirsani\b)
{{reflist}}
 
== Ugi\bUgi Pirsanipirsani\b ==
* [[:En:Balkans|Balkans]]
* [[:En:History of the Balkans|: History of Balkans]]
348.872

besutan