Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎\bUgi pirsani\b: ganti isi, replaced: Ugi Pirsani → \bUgi pirsani\b
* UST Museum of Arts and Sciences
 
== Ugi\bUgi Pirsanipirsani\b ==
* [[:id:Manila|Wiki id: Manila]]
* [[:en:Manila|Wiki en: Manila]]
348.872

besutan