Manila: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Ugi pirsani: ganti isi, replaced: \bUgi pirsani\b → Ugi pirsani
(→‎\bUgi pirsani\b: ganti isi, replaced: Ugi Pirsani → \bUgi pirsani\b)
(→‎Ugi pirsani: ganti isi, replaced: \bUgi pirsani\b → Ugi pirsani)
* UST Museum of Arts and Sciences
 
== \bUgiUgi pirsani\b ==
* [[:id:Manila|Wiki id: Manila]]
* [[:en:Manila|Wiki en: Manila]]
352.737

besutan