Mbobot: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q11995)
c (clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{inuse-wm2}}
'''Mbobot''' yaikuya iku kahanan wong wadon sing lagi ngandhut jabang [[bayi]]. Biasané suwéné nganti 9 [[sasi]] 10 [[dina|dinā]].
[[Gambar:Expecting mother.jpg|jmpl|Wanita lagi mbobot]]
 
5.603

besutan