Brosur: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q5173771)
c (clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
{{inuse-wm2}}
'''Brosur''' yaikuya iku buku informasi sing sawayah-wayah dipacak kanggo ménéhi informasi ringkes kanggo babagan tinentu.
==Réferènsi==
 
5.602

besutan