Présidhèn Républik Indonésia: Béda antara owahan

c
clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (clean up, replaced: duwe → duwé using AWB)
c (clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Tengen Financial/Administratif ==
Dhasar gaji lan tunjangan saka Presiden wis diatur ing Hukum No. 7 1978 bab Hak Financial/Administratif Presiden lan Wakil Presiden uga Mantan Presiden lan Mantan Wakil Presiden yaikuya iku:
# Gaji dhasar saka Presiden 6 x (kaping enem) gaji dhasar saka dhuwur Pejabat Republik Indonesia ing kajaba iku kanggo Presiden lan Wakil Presiden;
# Kantor tunjangan lan tunjangan ing sesuai karo hukum lan angger sing aplikasi kanggo Pns;
5.601

besutan