Kutha Jayapura: Béda antara owahan

58 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
+pic by Netaholic; tidt-up
c (bot Menambah: zh:查雅普拉)
(+pic by Netaholic; tidt-up)
{| {{InfoboxAttribs}}
{| border=1 cellpadding="2" cellspacing="0" width="300px" align="right" style="margin: 0 0 1em 1em; background: #f9f9f9; border: 1px #aaaaaa solid; border-collapse: collapse; font-size: 95%;"
|+<font size="+1"<big>'''Kutha Jayapura'''</fontbig>
|-
| style="background: #efefeffff;" align="center" colspan="2"|
{|
|-
| align="center" width="140px140" | [[Gambar:Lambang Kutha Jayapura.jpg|100px|Lambang Kutha Jayapura]]
|-
| align="center" width="140px140" | <small>'''Lambang {{PAGENAME}}Kutha Jayapura'''</small>
|}
|-
|align=center colspan="2" | [[Gambar:Jayapura3.jpg|border|center|280px]] <!--<br />[[ImageGambar:...|240px]]<br /><br /><center>{{PAGENAME}}Kutha Jayapura ing Papua</center><br -->
|-
! colspan="2" | Katrangan cekak
| [[Pedunung]]: || 172.723 <small>(2000)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || [http://www.jayapura.go.id/ www.jayapura.go.id]
|-
! colspan="2" | Pulitik
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku salah siji kutha neng [[IndonesiaIndonésia]] lan uga [[ibukutha]] provinsi [[Papua]]. Jembar wilayah kutha yaiku 9,4 km².
 
== Geografis ==
 
== Geografis ==
--- [[Lintang kidul]] lan --- [[Bujur wetan]]
 
== Pemerentahan ==
 
Kutha Jayapura ketata saking 4 [[distrik]] lan --- [[desadésa]]/[[kampung]]/[[kelurahan]]. Distrik-distrik ing Kutha iki yaiku:
#[[Abepura, Jayapura|Abepura]]
 
#[[Jayapura Selatan, Jayapura|Jayapura Selatan]]
# [[Jayapura UtaraAbepura, Jayapura|Jayapura UtaraAbepura]]
# [[MuaraJayapura TamSelatan, Jayapura|MuaraJayapura TamSelatan]]
# [[Jayapura SelatanUtara, Jayapura|Jayapura SelatanUtara]]
# [[AbepuraMuara Tam, Jayapura|AbepuraMuara Tam]]
 
== Mangga Kapurih Ugi Mriksani ==
 
* [[Daftar Daerah Tingkat II]]
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
*[[Daftar Daerah Tingkat II]]
 
== Pranala Jaba ==
*[http://www.---.go.id Situs Web Resmi (durung ada)]
 
* [http://www.---.go.id Situs Web Resmi (durung ada)]
 
'''''Bali menyang:''''' [[Papua]]
 
[[CategoryKategori:Daftar Daerah Tingkat II]]
[[CategoryKategori:Papua]]
 
[[br:Port Numbay]]
1.418

besutan