Jati (tanduran): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ketiga → katiga
(→‎Rujukan: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, - → - (7), - → -, Gunung Kidul → Gunungkidul)
(→‎top: ganti isi, replaced: ketiga → katiga)
}}
 
'''Jati''' iku sajinis [[wit]] pengasil [[kayu]] sing mutuné dhuwur. Wité gedhé lan kenceng, bisa tuwuh nganti 30-40 [[mèter|m]]. Godhongé amba lan luruh ing mangsa ketigakatiga.
 
Jati dikenal ing donya kanthi jeneng ''teak'' ([[basa Inggris]]). Jeneng iki asal saka tembung ''thekku'' (തേക്ക്) sajeroning [[basa Malayalam]], basa ing praja [[Kerala]] ing [[India]] kidul. Jeneng èlmiah jati ya iku ''Tectona grandis'' L.f..
352.737

besutan