1183: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1183
c (bot Menambah: nds:1183)
c (bot Menambah: vo:1183)
[[uz:1183]]
[[vec:1183]]
[[vo:1183]]
[[zea:1183]]
[[zh:1183年]]
25.160

besutan