William Golding: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: maneh → manèh using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: - → -, - → -)
c (→‎top: clean up, replaced: maneh → manèh using AWB)
Sawisé makarya ana pemukiman lan perusahaan teater, dhèwèké dadi kepala sekolah ana [[Bishop Wordsworth's School]], [[Salisbury]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
Taun [[1940]], dhèwèké mèlu [[Royal Navy]] nglelebake kapal perang [[Bismark]] [[Jerman]], lan mènèhi komando sawijining peluncuran roket nalika invasi [[Perancis]] taun [[1944]].<ref name="SWG bc"/>
Sawisé perang, dhèwèké mulang manehmanèh ana Bishop Wordsworth's School nganti [[1961]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
 
==Cathetan suku==
3.644

besutan