1011: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1011
c (bot Menambah: fy:1011)
c (bot Menambah: vo:1011)
[[uz:1011]]
[[vec:1011]]
[[vo:1011]]
[[zh:1011年]]
[[zh-yue:1011年]]
25.160

besutan