Doraemon: Nobita and the Birth of Japan 2016: Béda antara owahan

(Digawé kanthi mertal kaca "Doraemon: Nobita and the Birth of Japan 2016")
 
(Digawé kanthi mertal kaca "Doraemon: Nobita and the Birth of Japan 2016")
== Produksi ==
Ing  tanggal 10 Juli 2015, Fujiko ngandharake menawa wis gawe  film ''daur ulang'' saka taun 1989 kanthi irah-irahan ''Doraemon: Nobita lan Lair saka Jepang'', minangka film kang tikete paling laris ing antarane sawetara film  ''Doraemon''.  15 Juli 2015, ing situs web film iki di resmekake. 21 oktober, penyulihsuara sing bakal  main ing film diumumake.
 
== Box office ==
Diwiwiti karo pamutere film ing 374 bangunan bioskoop dening distributor Toho, ''Doraemon: Nobita lan Lair saka Jepang 2016'' ngasilake untung $5.6 yuta ing 544,816 panggonan puter film, lan manggon ing urutan kapisan box office Jepang.  nganti rong minggu ngarepe, kanthi asil gedhene $14,4 yuta.  Banjur melorot  tingkat kapindho ing  minggu sabanjuré, ing ngisore ''Assassination Classroom'', nganti minggu sateruse lan banjur melorot ing urutan ka-telu ing minggu kanem, kanthi asil $1 yuta.  ing Ngisor iki t''abele'':
{| class="wikitable"
! #
72

besutan