Okonomiyaki: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Mbalèkaké owahan 1405260 déning Nfmia (rembugan)
c (→‎top: clean up, replaced: nggawe → nggawè (3) using AWB)
(Mbalèkaké owahan 1405260 déning Nfmia (rembugan))
Ing [[basa Jepang]], ''okonomi'' tegese "seneng-seneng" (kang disenengi, kang dikarepake) lan ''yaki'' tegese "panggang" (istilah "goreng" mung dianggo ing Jepang mung yèn panganan digoreng nganggo [[lenga]] akèh). Padha karo jenenge, ndhuwurane (''topping'') okonimiyaki bisa diowahi miturut kasenengane wong kang arep mangan.
 
Dideleng saka cara nggawènggawe lan bahae, okonomiyaki diperang dadi rong jinis ya iku:
* Okonomiyaki cara [[Kansai]]
: Irisan [[kul]] dicampur karo adonan kaya déné nalika nggawènggawe [[puyonghai]].
* Okonomiyaki cara [[Hiroshima]] (Hiroshimayaki)
: Irisan kol mung digletakake ing ndhuwur adonan kang diambakake ing panggorengan kaydene nalika nggawènggawe [[panekuk]].
 
ę
5.602

besutan