Kodhak: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Jinising Kamera: clean up, replaced: media → médhia using AWB
(→‎Jinising Kamera: ganti isi, replaced: ketiga → katiga)
c (→‎Jinising Kamera: clean up, replaced: media → médhia using AWB)
SLR punika inggih Single lens reflex. Jinising kamera punika inggih jinisng kamera ingkang saged ngintip obyek foto migunakaken lensa. Kamera punika boten muat wonten ing sakunipun panjenengan lan reganipun radi larang. Ananging kualitas kamera punika kagolong saé sanget.<ref name="internet 4"/>
 
'''Jinisng kamera andhedhasar mediamédhia penangkap cahya Kamera filem'''
 
'''Kamera polaroid'''
5.603

besutan