Pakan kucing: Béda antara owahan

397 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Digawé kanthi mertal kaca "Makanan kucing"
(Digawé kanthi mertal kaca "Makanan kucing")
 
(Digawé kanthi mertal kaca "Makanan kucing")
[[Gambar:Makanankucingvegan.jpg|jmpl|Pakan Kucing sing jinise sayuran.]]
[[Gambar:Kucingmakan.jpg|jmpl|Kucing sing lagi mangan pakanan gaweane sing duwe kucing.]]
Pakan garing  (ngandhut 8-10% banyu)  biasane digawe kanthi cara ''ekstrusi  ''daging kanthi ''tekanan'' lan  ''suhu'' dhuwur. Pakan garing  bisa ditambahaké liyane  kayata gajih panganan kanthi cara disemprotake kanggo  nambah palatability lan rasa.<ref>{{Fr icon}} [http://www.facco.fr/Fabrication-des-croquettes Fabrication des croquettes]. www.facco.fr. Diakses 20 Agustus 2014.</ref>
 
== Referensi ==
72

besutan