Son Heung-min: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Ndandani
(→‎top: ganti isi, replaced: menika → punika (3))
(Ndandani)
| mr = Son Hŭngmin
}}
'''Son Heung-min''' ([[Hangul]]: {{linktext|손|흥|민}}; [[Hanja]]: {{linktext|孫|興|慜}}; {{IPA-ko|son.ɦɯŋ.min|}}; lair 8 Juli 1992) inggih punika salah satunggaling pamain [[bal-balan]] profésionalprofèsional saking [[Korea Kidul|Koréa Kidul]] ingkang main ing posisi sayap utawi [[panyerang]] ing [[Liga Utama Inggris|Liga PrimérPrimèr Inggris]] klub [[Tottenham Hotspur F.C.|Tottenham Hotspur]] lan [[Tim Nasional Bal-balan Koréa Kidul]].
<ref name="chafid1">[https://www.bola.net/profile/son_heung-min/ Son Heung-Min](dipunundhuh tanggal 14 Januari 2018)</ref>
Son wiwit saya minggah saé kariripun wiwit main ing klub [[Hamburger SV]], ing tim punika Son miwiti karir dhebutdebut bal-balan ing [[Bundesliga]] [[Jerman]] ing taun 2010.<ref name="chafid2"/> Piyambakipun lajeng pindhah dhateng klub [[Bayer 04 Leverkusen|Bayer Leverkusen]] kanthi regi transfer 10 yuta euro, lan piyambakipun main kanggé klub punika ngantos [[Liga Eropa UEFA]] lan [[Liga Champions UEFA]]. Kalih taun salajengipun, piyambakipun pindhah dhateng Tottenham kanthi biaya transfer 22 yuta euro, andadosaken Son pemain paling awis saking bawana [[Asia]].<ref name="chafid2"/> Ing klub Tottenham piyambakipun dados topskorer pemain saking Asia ingkang main ing Liga PrimérPrimèr Inggris.<ref name="chafid2">[http://www.capitale-limited.com/2017/05/profil-biodata-lengkap-son-heung-min.html Profil & Biodata Lengkap Son Heung Min ](dipunundhuh tanggal 14 Januari 2018)</ref>
 
==Pranala njawi==
1.443

besutan