Robert Burns: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pengin → péngin
(→‎top: ganti isi, replaced: pengin → péngin)
'''Robert Burns''' ya iku penyair saka [[Sekotlan]].<ref name="RB spl">{{cite web|url=http://www.scottishpoetrylibrary.org.uk/poetry/poets/robert-burns|title=Robert Burns (1759 - 1796)|last=|first=|date=|publisher=scottishpoetrylibrary.org.uk|accessdate=1 September 2016}}</ref>
Dhèwèké lair ana [[Alloway]], [[Sekotlan]], tanggal [[25]] [[Januari]] [[1759]].<ref name="RB spl"/><ref name="RB bbc">{{cite web|url=http://www.bbc.co.uk/arts/robertburns/biography.shtml|title=Biography|last=|first=|date=|publisher=bbc.co.uk|accessdate=1 September 2016}}</ref>
Wong tuwané, [[William Burnes]] lan [[Agnes Broun]], ya iku tani nanging penginpéngin anake éntuk pawiyatan kang becik.<ref name="RB spl"/><ref name="RB bbc"/>
Dhèwèké banjur sregep maca.<ref name="RB bbc"/>
Pakaryane [[Alexander Pope]], [[Henry Mackenzie]], lan [[Laurence Sterne]] nuwuhake insprirasine.<ref name="RB bbc"/>
352.737

besutan