Teppanyaki: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Kandhele plat wesi: ganti isi, replaced: pengin → péngin
c (→‎Kandhele plat wesi: clean up, replaced: Sadurunge → Sadurungé using AWB)
(→‎Kandhele plat wesi: ganti isi, replaced: pengin → péngin)
 
==Kandhele plat wesi==
Kandhele plat wesi adhedhasar jinis panganan kang penginpéngin digawe. Okonomiyaki kang mbutuhake wektu masak luwih suwé mbutuhake plat wesi kang luwih kandhel. Déné plat kang tipis dianggo numis janganan kaya ta [[kul]] lan [[tauge]] nganggo geni gedhé lan wektu kang sadhéla.
Kuli yasan kerep migunakaké turahan tugelan plat wesi bekas yasan kanggo masak teppanyaki. Sadurungé kanggo masak, plat wesi kusu dikumbah resik lan digosok nganti lunyu. Sawisé resik, plat wesi dipanasi lan dilap nganggo anduk nganti garing.
 
352.737

besutan