Pakan kucing: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pangan kucing sing wis umum: ganti isi, replaced: pengin → péngin
(Digawé kanthi mertal kaca "Makanan kucing")
(→‎Pangan kucing sing wis umum: ganti isi, replaced: pengin → péngin)
 
== Pangan kucing sing wis umum ==
Pakan kucing keh-kehe bisa dituku ing toko pakan kucing, toko kewan, lan pasar ''swalayan'', sing tinemu awujud garing (ing [[Amérika Sarékat|Amerika Serikat]] dikenal minangka "''kibble''") utawa teles ing wujud blek-blekan. Sawetara sing gawe pakan kucing ngedol pakan mentah sing wis beku lan ''produk  premix'' kanggo sing nduweni sing penginpéngin menehake pakan mentah marang  kucing.
 
=== Pakan Garing ===
352.737

besutan