Wong Banjar: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Sistem paseduluran: ganti isi, replaced: anake → anaké (3)
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
(→‎Sistem paseduluran: ganti isi, replaced: anake → anaké (3))
 
Saliyané istilah ing dhuwun, uga ana sebutan liyané, ya iku:<br />
{{·}} ''minantu'' (bojo saka anakeanaké ULUN)<br />
{{·}} ''pawarangan'' (bapak / ibu saka minantu)<br />
{{·}} ''mintuha'' (bapak / ibu saka bojone ULUN)<br />
{{·}} ''sabungkut'' (wong kang siji Datu karo ULUN)<br />
{{·}} ''mamarina'' (sebutan umum kanggo seduluré bapak/ibu saka ULUN)<br />
{{·}} ''kamanakan'' (anakeanaké kakang/adhi saka ULUN)<br />
{{·}} ''sapupu sakali'' (anakeanaké mamarina saka ULUN)<br />
{{·}} ''maruai'' (bojo wadon karo bojo wadone seduluran)<br />
{{·}} ''ipar'' (sadulur saka bojo saka ULUN)<br />
352.737

besutan