Robert Burns: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: geguritane → geguritané (3)
(→‎top: ganti isi, replaced: nuwuhake → nuwuhaké)
(→‎top: ganti isi, replaced: geguritane → geguritané (3))
Kerja fisik abot ana perternakan kulawargane nalika enom ngunggahake kasenengane marang geguritan, alam, ombèn-ombèn, lan wedhokan kang dadi karaktere saumur uripé.<ref name="RB bbc"/>
Dhèwèké mbojo karo [[Jean Amour]], nanging banjur pisahan.<ref name="RB bbc"/>
Burns émigrasi menyang Hindia Kulon karo kekasihe [[Mary Campbell]] (geguritanegeguritané ''Higland Mary'').<ref name="RB bbc"/>
Dhèwèké omah-omah ana Sekotlan sawisé sedane Mary lan suksese terbitan kumpulan geguritanegeguritané.<ref name="RB bbc"/>
Umur 27 taun, dhèwèké kondhang nganti njaban nagara kanthi geguritanegeguritané ''To A Louse'', ''To A Mouse'', lan ''The Cotter's Saturday Night''.<ref name="RB bbc"/>
 
==Cathetan suku==
352.737

besutan