Robert Burns: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kulawargane → kulawargané
(→‎top: ganti isi, replaced: geguritane → geguritané (3))
(→‎top: ganti isi, replaced: kulawargane → kulawargané)
 
Dhèwèké maca lan ngugemi cerita-cerita lan lagu tradhisional saka ibune lan [[Betty Davidson]].<ref name="RB spl"/>
 
Kerja fisik abot ana perternakan kulawarganekulawargané nalika enom ngunggahake kasenengane marang geguritan, alam, ombèn-ombèn, lan wedhokan kang dadi karaktere saumur uripé.<ref name="RB bbc"/>
Dhèwèké mbojo karo [[Jean Amour]], nanging banjur pisahan.<ref name="RB bbc"/>
Burns émigrasi menyang Hindia Kulon karo kekasihe [[Mary Campbell]] (geguritané ''Higland Mary'').<ref name="RB bbc"/>
352.737

besutan