Ryan Giggs: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main (7)
(→‎top: éjaan, replaced: Nopember → Novèmber)
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main (7))
|pcupdate = 29 Dhésèmber 2015
}}
'''Ryan Joseph Giggs''' kang misuwur kanthi nama '''Ryan Giggs''' (lair ing Cardiff, [[Wales]], [[Inggris]] kanthi nama Ryan Joseph Giggs, [[29 November]] [[1973]]; umur 43 taun) punika salah satunggaling pemainjuru main bal-balan saking nagara [[Wales]]. Piyambakipun punika salah satunggaling pemainjuru main bal ingkang main ing sisih kiwa (sayap kiwa).<ref>[http://www.ryangiggs.cc/ www.ryangiggs.cc]</ref>
 
Bapakipun Giggs punika [[Danny Wilson]], salah satunggaling atlet [[rugby]]. Lynne punika nama saking ibukipun. Adhikipun, [[Rhodri Giggs]], punika ugi salah satunggal saking pemainjuru main [[FC United of Manchester]]. Punika klub ingkang boten dherek liga, ingkang dipunsengkuyung déning para penggemar [[Manchester United F.C.]] ingkang boten remen kaliyan [[Malcolm Glazer]].
 
Tim kang dibela Ryan saiki sekarang ini dan satu-satunya sampai sekarang ini ya iku Manchester United. Ryan merupakan pemainjuru main terlama yang pernah membela klub ini dan merupakan pemainjuru main pertama terbanyak tampil untuk MU sepanjang sajarah (805 kali) setelah memecahkan rekor Sir Bobby Charlton (758 kali). Ia sudah bersama United memenangkan dua belas kali gelar juara liga (mengalahkan rekor yang disandang olèh pemainjuru main Liverpool F.C., Alan Hansen dan Phil Neal yaitu sembilan kali), empat gelar FA Cup, dua gelar League Cup dan dua gelar Liga Champions.<ref name="MU1">[http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team/Ryan-Giggs.aspx www.manutd.com (situs resmi)](diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)</ref>
Pahargyan arupa piyala kang pisanan kanggo tim senior kang pisanan ya iku ing sasi Novèmber 1991, nalika Manchester United F.C. ngalahake Red Star Belgrade ing pinal [[Piyala Super Éropah]]. Piyala kang nomer loro dientukake limang sasi sawisé piyala pisanan, ''The Reds'' ngalahake [[Nottingham Forest]] ing pinal Piyala Liga. Ing liga I[[nggris]] taun 1992/93, Giggs lan pemainjuru main MU menang [[Premier League]] utawa [[Liga Inggris]].<ref name="MU1"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan