Steven Gerrard: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
}}
[[Gambar:Liverpool_footballer_Steven_Gerrard.jpg|thumb|Steven Gerrard.]]
'''Steven George Gerrard''' ({{lahirmati|''Whiston'', [[Inggris]]|30|5|1980}}) inggih punika salah satunggalipun pemainjuru main [[bal-balan]] saking [[Inggris]]. Piyantunipun langkung inggil inggih punika 188&nbsp;cm. Gerrard ingkang biasa dipunaturi Stevie G main ing klub [[Liverpool]] wiwit [[taun]] 1997.<ref>http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/</ref>
 
== Gelar ==
352.737

besutan