Abang: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Panggunaan, simbolisasi sadina-dina: ganti isi, replaced: pemain → juru main
(→‎Panggunaan, simbolisasi sadina-dina: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
* [[Palang Merah]] utawa ''Bulan Sabit Merah'' nandhakaké personalia mèdhis, fasilitas, utawa kalengkapan, utawa [[Konvensi Jenewa]].
* Werna abang nuduhaké bebaya ekstrim utawa bebaya gedhé ing skala kodhe-warna donya Barat, contoné tanda bebaya utawa Sistem Kaamanan Nagara AS ([[:en: Homeland Security Advisory System]]).
* Sajeroning ulah raga [[bal-balan]], [[kartu abang]] nandhakaké pelanggaran abot kang ngakibataké pengusiran pemainjuru main.
* Sajeroning ulah raga balapan montor, gendéra abang iku tandha kanggo kabèh montor supaya mandheg. Redline (garis abang) ya iku karikatan maksimum mesin lan komponèn-komponèn liyané.
* Pintu darurat ing montor mabur penumpang dituduhaké mawa tandha lan lampu abang.
352.737

besutan