Nuri Şahin: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: pemain → juru main (5)
(éjaan, replaced: Mei → Mèi (4), sakwisé → sawisé, Sakwisé → Sawisé)
(ganti isi, replaced: pemain → juru main (5))
}}
 
'''Nuri Şahin Kazim''' ({{lahirmati|[[Jerman]]|5|9|1988}}) ya iku pemainjuru main bal saka [[Turki]] sing main dadi gelandhang kanggo tim nasional Turki lan Real Madrid ing La Liga Spanyol. Ing tanggal 9 Mèi 2011, [[Borussia Dortmund]] lan [[Real Madrid]] sarujuk kanggo tandha tangan kontrak enem taun nganggo béya transfer € 10 yuta wanci jendela transfer mangsa panas.
 
=== Karir ===
== Borussia Dortmund ==
Ing tanggal [[6 Agustus]] [[2005]], ing umur 16 taun lan 334 dina, Şahin dadi rékor pemainjuru main paling enom sing main ing [[Bundesliga]] banjur dadi pemainjuru main paling enom sing mbobol gawang ing [[Bundesliga]] tanggal [[25 November]], mbobol gawang kanggo Borusia Dortmund nglawan [[FC Nuremberg]] 1:0.
 
== Disilih ing Feyenoord ==
 
== Bali menyang Borussia Dortmund ==
Şahin bali menyang Borussia Dortmund, ing ngendi dhèwèké dadi pemainjuru main kunci ing mangsa 2009-2010. Dhèwèké mungkasi mangsa nganggo papat gol lan wolu assist, Şahin menangaké gelar Bundesliga karo Borussia Dortmund ing mangsa 2010-2011. Sawisé menang, Şahin kapilih dadi pemainjuru main bal paling apik ing [[Bundesliga]] taun 2011.
 
== Real Madrid ==
352.737

besutan