Zathura: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main
(éjaan, replaced: Crita → Carita, gadhahi → gadhah (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
[[Gambar:zathura_movie_poster.jpg|thumb|250px]|Zathura]]
'''Zathura''' inggih punika filem ingkang dipunpundhut saking buku kang dipunkarang déning [[Chris Van Allbrug]]. [[Chris Van Allbrug]] piyambak inggih punika nulis filem [[Jumanji]].
Zathura piyambak gadhah carita kados pemainjuru main ing dolanan Zathura punika kados dherek ing jobo angkasa. Carita punika dipunwiwiti saking Danny lan Walter ingkang kakang adhi kang boten cocog. Kekalihipun gadhah papan dolanan Zathura ing griya bapakipun.
Dolanan piyambak wiwitipun remenaken, kunci dipunpasang lan neken tombol. Mangke wonten kartu ingkang medal saking dolanan punika lan dados instruksi. Ananging yèn dolanan punika dipunlanggar, mangke wonten prastawa ingkang saged ngancam kekalih piyabak.
Kekalihipun pungkasan wonten ing jobo angkasa, uga usaha kados saged pungkasanipun dolanan punika, amargi dolanan punika bebayani.
352.737

besutan