1157: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1157
c (bot Menambah: nds:1157)
c (bot Menambah: vo:1157)
[[uz:1157]]
[[vec:1157]]
[[vo:1157]]
[[zea:1157]]
[[zh:1157年]]
25.160

besutan