Son Heung-min: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main (2)
(Ndandani)
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main (2))
<ref name="chafid1">[https://www.bola.net/profile/son_heung-min/ Son Heung-Min](dipunundhuh tanggal 14 Januari 2018)</ref>
Son wiwit saya minggah saé kariripun wiwit main ing klub [[Hamburger SV]], ing tim punika Son miwiti karir debut bal-balan ing [[Bundesliga]] [[Jerman]] ing taun 2010.<ref name="chafid2"/> Piyambakipun lajeng pindhah dhateng klub [[Bayer 04 Leverkusen|Bayer Leverkusen]] kanthi regi transfer 10 yuta euro, lan piyambakipun main kanggé klub punika ngantos [[Liga Eropa UEFA]] lan [[Liga Champions UEFA]]. Kalih taun salajengipun, piyambakipun pindhah dhateng Tottenham kanthi biaya transfer 22 yuta euro, andadosaken Son pemainjuru main paling awis saking bawana [[Asia]].<ref name="chafid2"/> Ing klub Tottenham piyambakipun dados topskorer pemainjuru main saking Asia ingkang main ing Liga Primèr Inggris.<ref name="chafid2">[http://www.capitale-limited.com/2017/05/profil-biodata-lengkap-son-heung-min.html Profil & Biodata Lengkap Son Heung Min ](dipunundhuh tanggal 14 Januari 2018)</ref>
 
==Pranala njawi==
352.737

besutan