Olla Ramlan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Kulawarga: ganti isi, replaced: pemain → juru main
(éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5))
(→‎Kulawarga: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
 
== Kulawarga ==
Olla Ramlan iku anak kang kaping enem saka sadulur kang cacahé sewelas.<ref name="internet3"/> Ola Ramlan iku ipené aktor utawa pemainjuru main sinétron kang jenengé [[Vicky Nitinegoro]].<ref name="internet2">[http://www.detikhot.com/read/2010/10/22/181322/1472706/230/perceraian-olla-ramlan-disesali-vicky-nitinegoro detikhot.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
Olla resmi cerai karo bojoné kang jenengé [[Alex Tian]] nalika [[Oktober]] taun [[2010]] kang kapungkur.<ref name="internet3"/>
350.349

besutan