Diego Godin: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
ganti isi, replaced: pemain → juru main
cTidak ada ringkasan suntingan
(ganti isi, replaced: pemain → juru main)
| ntupdate = 24 July 2011
}}
'''Diego Godin''' (lair, [[16 Fèbruari]] [[1986]], ing [[Rosario, Santa Fe|Rosario]]) iku pemainjuru main bal kang asalé saka [[Uruguay]]. Diego Godin utawa kang duwé jeneng dawa '''Diego Roberto Godin Leal''' saiki mèlu tim [[bal-balan]], [[Atlético Madrid]] ing [[Liga Spanyol|La Liga]], minangka bek tengah.
 
== Villarreal ==
 
{{reflist}}
{{Stub}}
 
[[Kategori:Pamain Bèker Donya FIFA 2010]]
[[Kategori:Pamain Bèker Donya FIFA 2014]]
[[Kategori:Pamain bal-balan èkspatriat ing Spanyol]]
 
 
{{Stub}}
352.737

besutan