2010-an: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''2010-an''' iku kaurut saka taun [[2010]] nganti [[2019]]
{{Dasawarsa|d=201|a=21}}
==Prastawa==
 
348.872

besutan