640-an: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''640-an''' iku kaurut saka taun [[640]] nganti [[649]].
{{Dasawarsa|d=64|a=7}}
== Prastawa ==
 
352.737

besutan