90-an: Béda antara owahan

38 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''90-an''' iku kaurut saka taun [[90]] nganti [[99]].
{{Dasawarsa|d=9|a=1|a-1=1 SM}}
== Prastawa ==
 
348.872

besutan