380-an: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''380-an''' iku kaurut saka taun [[380]] nganti [[389]].
{{Dasawarsa|d=38|a=4}}
== Prastawa ==
 
352.737

besutan