1740-an: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''1740-an''' iku kaurut saka taun [[1740]] nganti [[1749]].
{{Dasawarsa|d=174|a=18}}
== Prastawa ==
 
350.349

besutan