1590-an: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''1590-an''' iku kaurut saka taun [[1590]] nganti [[1599]].
{{Dasawarsa|d=159|a=16}}
== Prastawa ==
 
352.737

besutan