1360-an: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''1360-an''' iku kaurut saka taun [[1360]] nganti [[1369]].
{{Dasawarsa|d=136|a=14}}
== Prastawa ==
 
352.737

besutan