1070-an: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''1070-an''' iku kaurut saka taun [[1070]] nganti [[1079]].
{{Dasawarsa|d=107|a=11}}
== Prastawa ==
 
352.737

besutan