1190-an: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''1190-an''' iku kaurut saka taun [[1190]] nganti [[1199]].
{{Dasawarsa|d=119|a=12}}
== Prastawa ==
 
352.737

besutan