160-an: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''160-an''' iku kaurut saka taun [[160]] nganti [[169]].
{{Dasawarsa|d=16|a=2}}
== Prastawa ==
 
352.737

besutan