500-an: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''500-an''' iku kaurut saka taun [[500]] nganti [[509]].
{{Dasawarsa|d=50|a=6}}
== Prastawa ==
 
350.349

besutan