Miroslav Klose: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: pamain → juru main (4)
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé)
(ganti isi, replaced: pamain → juru main (4))
}}
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian Klose''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[Polen]]) iku sawijining pamainjuru main bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]].
Miroslav Klose saiki wis duwé garwa kanthi jeneng Silvia Klose. Dhèwèké wis nduwé putra kembar, jenengé Noah Klose lan Luan Klose.
Miroslav Klose uga tau éntuk terompah kencana amarga bisa ngasilké gol sing paling akèh ing Piala Dunia 2010.
Akèh gelar sing wis disandhang déning pamainjuru main bal Jerman iki.
 
== Babad slira ==
Miroslav Klose inggih punika salah satunggaling pamainjuru main bal-balan nagari Jérman ingkang taksih wonten turunan Polen. Miroslav Klose miyos wonten ing Opole, Polen nalika kaping 9 Juni 1978. Klose dados panyerang ing tim nasional bal-balan Jérman.
Klose miwiti pakaryanipun, dados pamainjuru main bal-balan ingkang mumpuni, saking FC Hamburg. Lajeng ndhèrèk tim sanès inggih punika FC Kaiserslautern saking warsa 1999 dumugi warsa 2004. Klose nglajengaken pakaryanipun mawi mlebet ing Wèrder Brèmen. Ing warsa 2007 pindhah dhateng Bayern München. Ingkang kaping sepindhah, Klose nilar Bundesliga. Klose pindhah dhateng tim Lazio.
 
== Cathetan sikil ==
352.737

besutan