Dirk Kuyt: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main
c (→‎top: clean up, replaced: profesional → profésional using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main)
}}
 
'''Dirk Kuyt''', kanthi resmi diéja '''Dirk Kuijt''', (lair [[22 Juli]] [[1980]], ing [[Katwijk aan Zee]]) iku pamainjuru main bal-balan profésional [[Walanda]], sing anyar iki main ing klub [[Inggris]] [[Liverpool F.C.|Liverpool FC]]. Dhèwèké biyasa main minangka [[striker (panyerang)]] ananging saiki kerep dipasang minangka [[gelandhang]].
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan